Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mobile Pay integrator

+1
Andre finans applikationer, f.eks. Dinero, er listet som samarbejdspartnere til Mobile Pay med REST API integration til fakturering og abonnement. Burde e-conomic ikke tilbyde noget tilsvarende?

e-conomic tilbyder PBS integration. Desværre er PBS interfacet gammeldags file transfer, og betalingskontrol er bøvlet med manuel filimport til e-conomic bogføring. Det er ikke ligefrem end-to-end automatisering.
i Forslag » Salg af (130 points)

1 Svar

Hej Lars og tak for dit indlæg.

I forhold til Mobilepay integration så har vi et åbent API system, hvor alle vores integrationer har lavet deres integration til e-conomic, og ikke hvor e-conomic har lavet en integration til disse selskaber. Det betyder at det vil være mobilepay som vi skulle lave en integration til vores program hvis de er interesseret i at vores kunder skal kunne bruge deres system. Jeg vil være ærlig at sige at det vil kræve ret meget at lave en undtagelse i forhold til dette. Så selvom jeg synes dit forslag her er interessant, vil jeg desværre også sige at dette forslag nok ikke er noget vi særligt nemt kan indføre.

I forhold til PBS delen, så er det helt sikkert korrekt at flowet kunne være mere automatisk, end ved at du skal ligge en fil fra vores program over til Nets. Vi kigger meget på hvor høj efterspørgslen er efter en mere automatisk løsning, og hvor meget merværdi det vil kunne skabe. Generelt hører vi dog ikke mange forespørgsler på dette. Men jeg skal nok skrive bag øret at du nu også har spurgt efter denne del.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)