Informizely customer feedback surveys

Mere "up-to-date" søgemuligheder i menuen "sendt" under Fakturering fanen

0
Der mangler lidt funktionalitet under  "nem søgning" i menuen "sendt" under Fakturering fanen, søgefunktionerne virker lidt ufærdige.

Man bliver forvænt med at udvalgt kunde kopieres andre steder (fx. i arkiv), men under "sendt" menuen kopieres intet, og man skal ind og vælge 2 gange - det virker tungt.

"Ryd knap" som er i Arkiv .. den er genial, men her mangler den også, og man skal rundt i alle udfyldte felter og slette inden næste søgning.. også tungt ... ;)

Måske I en dag ville se lidt på den søge funktionalitet :)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
i Forslag » Salg af (870 points)

1 Svar

Hej Anita, og tak for et opslag mere.

Igen et rigtigt fint forslag du kommer med her omkring vores ''sendt'' søgemenu. Dog er der ikke mange som daglig eller endda månedligt, går ind i sendt og kigger. Det skal mest af alt fungere som en log over hvad systemet har gjort. selvom jeg derfor godt kan se ideen i at søgefunktionen kunne være bedre, og man kan mere herinde, så er det vigtigt for os at vi får fokuseret på de ideer som kommer flest af vores kunder til gode.

Jeg holder øje med opslaget den næste måned, og ser om der er flere her fra forum, som stemmer på forslaget, så jeg kan have en bedre ide, om dette bliver efterspurgt.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hej igen. Det ser ikke ud til der var andre som har stemt på forslaget her, så vi vil desværre ikke gå videre med forslaget i denne omgang her.