Informizely customer feedback surveys

Bilag til kontoudtog / rykkere

0
Hejsa

Jeg har et meget stort ønske om at når vi sender kontoudtog, eller rykkere til vores kunder - vil nok sige især rykkere, at den pågældende faktura bliver medsendt, så kunden får en kopi af den/de faktura det drejer sig om.

Vi får det selv fra nogle af vores leverandører, når de udsender kontoudtog, så medfølger bilag.
i Forslag » Kunder af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg. Dette kan man faktisk allerede, hvis det er noget som det her du tænker på: https://www.screencast.com/t/mo0CoqrEeBcy

Jeg viser også i videoen hvordan jeg sætter det op.

Hvis det ikke er dette, så siger du dog blot til omkring hvad jeg har misforstået.

 Hvis det er dette du vil have, og du skal have mere hjælp end videoen, så kan du altid tage fat i supporten, så vi kan få hjulpet dig :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hejsa

Tak for dit svar - og det fungerer perfekt. Jeg havde dog snakket med jeres support, som meddelte at dette kunne man ikke :-D

Et yderligere spørgsmål til samme "kategori"

- Når jeg så sender en rykker til en kunde, og han har 2 faktura registreret, hvoraf den ene er betalt, og den anden er overskredet.

Da vi er en større virksomhed, kører vi med en del kladdeposteringer, og en anden som sidder og godkender/bogfører - så har jeg ofte en del betalinger som hænger i kladde posteringerne

Er det ikke muliugt at få et flueben til "medtag kladde posteringer" så man kan sende kontoudtog/rykkere uden den medtager de betalte faktura?
Hej igen!

Så må jeg nok starte med at undskylde for, hvis vores supporter ikke helt har vidst denne lidt gemte funktion.

Til dit næste spørgsmål her er svaret dog et nej. Man kan kun sende rykkere og kontoudtog fra systemet, når disse ting er bogført. Det tætteste jeg kan købe på noget som ligner det du vil have er at man kan trække et kundekontokort (med kladdeposteringer) ud som en pdf, og så kan man sende dette fra sin egen email. Så det er der desværre ikke en rigtig god funktion til.