Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Årsregnskabstekster

0
Som en glad bruger/administrator af e-conomics er her et forslag.

I min bogføring har jeg i teksterne mange hints tilpasset, så det også er en bogføringsvejledning.

Ved årsregnskabet tager revisor både tal og teksterne direkte fra e-conomics, så al min vejledning ville komme med ind i årsregnskabet, hvis revisor ikke ændrede teksterne.

Det vil være så skønt, at man kunne have en "daglig" tekst på kontoplanen, og en tekst man kunne "høste" eller lægge oven på ved årsregnskabet.

vh

BirgitteC
i Forslag » Årsafslutning af (120 points)

1 Svar

Hej Birgitte, og velkommen til chatten.

Der skal jeg lige være helt med på hvad der foregår. Det lyder til du lige nu laver en bogføringstekst som på mange måder også er en vejledning for at revisor ved hvad og hvorfor du har lavet det du har. Er dette noget som revisoren skal bruge for at kunne finde rundt? Og hvad er grunden til bogføringsteksterne helst skal laves om igen efter, med tanke på at i revisorens eget årsregnskab ender posteringsteksterne jo ikke med at komme med aligevel.

Det som gør jeg undrer mig lidt er at jeg ikke har hørt det her forslag fra andre bogholdere i de to år jeg har siddet på supporten.

Ud fra hvad du skriver at det bruges til, nemlig som en guide til at revisoren kan se hvad du har lavet, hvis det ikke er gennemskueligt, giver det jo god nok mening.

Jeg kan dog ikke lade være at tænke på hvad andre bogholdere gør lige nu, siden det her forslag så ikke er kommet oftere. Du må rigtigt gerne uddybe lidt mere omkring den praktiske process som den er lige nu, og hvorfor det er nødvendigt at skulle lave teksterne om efterfølgende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)