forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

integration af projekt styring og lager

0
Hej

Naar man, som vi, bruger projekt modulet har vi mulighed for at fjerne varer fra vores lager til det enkelte projekt.

Det er i sig selv en rigtig god funktion, problemet er bare at man kun faar et lager justerings bilag udskrevet.

Problemet er at lager personalet ikke faar besked om at de skal udlevere varer. Man skal altsaa saa igang med at lave en manuel pakke liste/delivery note.

Det ville vaere rart hvis systemet oprettede det automatisk.

En anden, efter min mening, god funktion ville vaere hvis man kunne rykke varer til projekt fra en kunde order eller tilbud.

det kunne maaske se ud som foelger (jeg skla lige forklare at grunden til at foelgende ville vaere smart er at vi fakturere total projekt pris, og altsaa ikke enklte varer):

Som virksomhed laver vi et tilbud paa projekt som indeholder materiale fra vores lager samt arbejds timer.

tilbudet godkendes af kunden.

naar det er tid til installation, gaar vi ind paa projekt modulet og trykker paa move to project herefter faar vi muligheden at enten tage fra order/quotation eller indtaste de enkelte linjer selv. Med saadan en funktion ville man som bruger spare meget taste tid.

MVH

Frank
spurgt 23 Maj, 2011 i Forslag » Projektstyring af frank (360 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

3 Svar

Hej Frank,

Tak for dit forslag. Jeg er med på det er et ønske og det helt sikkert er behov for det. For at finde ud af hvor mange der har brug for en sådan funktion, vil jeg bede andre om at tilslutte sig.

Ved pkt. 2, så er jeg ikke helt sikker på jeg er med på hvad du mener. Er det en mulighed for at sammenskrive en masse linjer til en enkelt linjer?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 3 Jun, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen

med det 2. forslag er er tankegangen at et project altid starter med et tilbud elller en order (lavet i i faktura modulet). Et projekts produkt linjer er altsaa tastet og tilgaenglig i systemet. Naa man saa vil bruge move to Project funktionen under projekt modulet ville det vaere smart hvis der var en import fra tilbud/order knap hvorved alle de allerede tastet produkt linjer blev importeret og kunne overfoeres til det givne projekt. Dette ville spare en del taste arbejde.

MVH

Frank
besvaret 5 Jun, 2011 Forslag af frank (360 points)
Hej Frank,

Ok, hvis behovet er at de skal fremgå på sagen, så er der måske en anden mulighed der kan være relevant. Hvis du går under fanebladet faktura og varekartotek for derefter at gå i varegrupper. Her vil man kunne sætte et flueben i medregn i sager og så vil du få dem med på dit sagskort. Et godt råd hertil kan være at tage en projektstyringsdemo - http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/demo for at teste hvad dette medregn i sager gør, og om det rent faktisk dækker dit behov.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Jun, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”