Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere beholdningskonti foroven i kassekladder

+1
Vores virksomhed har 2 bankkonti og 2 kassebeholdninger plus en mellemregningskonto.

Vi har derfor brug for mulighed for at få vist flere beholdningskonti foroven i kassekladder, så det er nemt at afstemme, mens man bogfører.

Der er masser af plads til ihvertfald 2 mere.
i Forslag » Bogføring af (180 points)

1 Svar

Hej, og tak for jeres opslag.

Selve forslaget her kan jeg sagtens have forståelsen for i gerne vil have, når nu i har så mange bankkonti og kasser. Jeg vil dog gerne indrømme at jeg er i tvivl om hvor mange kunder det vil komme til gode at vil laver dette forslag, især fordi at de fleste der har flere bankkonti, i stedet overfører posteringerne direkte fra bankafstemningen.

På denne måde passer bankkontiene altid, og man behøver derfor ikke kunne se beholdningskontiene øverst i kassekladden. Har i prøvet denne metode før og hvis i har, hvad er så grunden til det ikke er denne fremgangsmåde i bruger?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)