Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Stopur til tidsregistrering

0
I modulet "Projektstyring" kunne jeg godt tænke mig, at der var mulighed for at registrere tid vha. en stopursfunktion, så man simpelthen bare kan starte tiden når man går igang, og stoppe den når man er færdig. Eller stoppe uret når man holder en pause, og starte det igen når man fortsætter.
i Forslag » Projektstyring af (140 points)
Hej igen.

Det ser ikke ud til der har været flere som har stemt på opslaget, så i denne omgang kommer vi ikke til at gøre mere ved dette opslag.

Det kan dog være noget vi kigger ind i på et senere tidspunkt, hvis der er flere som nævner de gerne vil have en sådan funktion.

1 Svar

Hej, og tak for dit forslag.

Umiddelbart synes jeg at ideen her lyder spændene, men jeg mp ærligt indrømme jeg ikke kender meget til efterspørgslen der reelt er til at kunne registrere sin tid på den denne måde istedet for blot at kigge på klokken når man starter og slutter. Jeg kigger her igen om der er flere som har upvoted opslaget her om ca en måned. Sig gerne til hvis du har noget at tilføje til forslaget her, så jeg bedre kan se hvordan funktionen giver værdi i praksis.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)