Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projektnumre / Afsluttet Projekter

+1
Jeg kan ikke benytte mig af den automatisk nummerføring i projektmodulet, fordi jeg har haft sager med et højt nummer liggende i systemet, som jeg fejlagtigt har afsluttet. Nu går den så efter de afsluttet numre automatisk, så jeg er nødt at slå funktionen fra.

Jeg blev først klar over efter, at jeg havde afsluttet sagen, at jeg kunne vinge noget af, så jeg kunne have ændret de store numre ned. Lige nu føler jeg bare det er lidt et "Game Over", fordi jeg ikke kan få lov at sætte numrene iorden, eller tilgå de afsluttet projekter (åbne op eller ændre nummeret, mv).

Den nemmeste løsning ville være, at jeg kunne sætte et "næste nummer" ind i systemet, som det sker i kladderne, så den ligesom blev sat til det nummer jeg gerne vil have næste gang.

Det kunne tilmed være rigtig fedt at man kunne låse afsluttet projekter op igen. Det kan jeg se andre har fået en føling af er noget i har på bedding.
i Forslag » Projektstyring af (330 points)

1 Svar

Hej Rasmus, og tak for dit indlæg.

Det med projektnumrene kan jeg godt forstå er rigtigt irriterende. Jeg er dog i tvivl om hvor mange der reelt set står i situationen, hvor deres næste nummer er blevet låst så højt. Jeg vil derfor gerne lade opslaget her stå og se om der mon er flere herinde på forum så gerne vil have det prioriteret.

I forhold til at skulle kunne genåbne lukkede projekter, så har vi haft dette oppe og vende. I første omgang var det dog for svært at lave, da der var mange processer som skulle laves om. Jeg kan dog ikke udelukke at det er noget vi kigger på i fremtiden.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej Peter.

Det er ikke sikkert der er flere der står med problemet lige nu. Men det vil jo uanset hvad blive et problem senere hen for andre også. Så tag opgaven til jer og undgå mit problem for andre. Havde jeg vidst dette med numrene inden jeg integreret havde jeg tænkt mig mere om.

Samtlige af jeres chatkonsulenter jeg har nævnt det for med tiden er helt enig i, at det er et problem de godt kan se og ønsker for mig at få løst.
At jeg skal samle en masse "likes" er jeg måske lidt ked af. Jeg kunne sagtens bruge tid på at få folk herind og like det, blot for min skyld. Men er det ikke også en forkert tilgang.

Håber og krydser fingre for en løsning.
Hej igen Rasmus.

Jeg kan sagtens forstå din frustration, og hvis dette var noget som vi hurtigt kunne rette, så havde vi også gjort det.

Selv små rettelser tager desværre også meget tid at lave. Her får vi rigtigt mange gode forslag, også mange flere end vi kan nå at gennemføre. Vi vælger derfor at gå med forslag som vil give gavn for flest af vores kunder.

Du har helt ret i at det derfor også vil give helt forkert billede, hvis du får kollegaer eller venner som ikke sidder med samme udfordring herind for at upvote dit forslag.