Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturakladde hakker

0
Hej.

Har et ønske til jeres side under fakturering.

Når man står i en fakturakladde med mange linjer (+ 100 linjer), så springer siden i billedet, hvis du flytter en linje. Fx hvis du flytter en linje fra linje 150 til linje 1 så springer siden væk fra linje 1, og tilbage til linje 150, eller et helt andet sted i fakturaen. Den lander ikke der hvor man har flyttet linjen hen, og man skal på ny lede efter den linje man lige har flyttet. Endvidere "hakker" billedet, hvis man skal flytte en linje mere end det skærmen viser. Der er ikke en "flydende" rulleeffekt i billedet, som når man normalt scroller på en side. Man skal også hele tiden flytte musen for at flytte billedet . Har chattet med Sander Bisgaard om det, der har testet min side, og giver mig ret i problemet. Håber på en løsning.

Mvh Joakim Gangergaard. En ellers tilfreds bruger.
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej Joakim, og tak for dit indlæg.

Det kan jeg godt forstå er super frustrerende hvis dette er en funktion som du bruger rigtigt meget. Jeg må dog ærligt indrømme at vi er nede i langt de færreste af vores kunder som arbejder med at sådan mængde varelinjer, og derfor også om dette er noget som vi vil prioritere at skulle lave om. Jeg lader selvfølgelig dit opslag her ligge, så andre kan stemme på forslaget, og så kigger jeg igen om ca en måned, for at se om der er andre kunder der gerne vil have det prioriteret.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)