Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opdatering af kostpriser i varesamlinger

0
Hej

Vi har en kunde der har et meget stort ønske til udvikling i tillægsmodulet lagerstyring.

 Han kunne godt tænke sig, at når kostpriserne på en vare bliver opdateret, så bliver de også opdateret i alle varesamlingerne.

 Dette kunne ske automatisk, eller via en aktiv handling/kørsel.

 Er der mulighed for at lave dette, og i så fald, hvad er tidshorisonten cirka for søsætningen heraf.
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Ift. varesamling er denne funktion mest af alt tiltænkt salgsdelen, og dermed salgsprisen, som er uafhængig af kostprisen. Dertil så er der også en kostpris der er angivet som den kostpris der blev var, da varesamlingen blev oprettet. Dette vises dog kun her i varesamlingen, så snart varesamlingen bliver tilføjet til en faktura, vil den få den rigtig kostpris. Derfor påvirker det overhovedet ikke kostprisen, det der står under varesamling. Men du har ret i det ligner en fejl, når man kigger under varesamlinger, da den viser den forkerte kostpris.

Håber det giver mening, og du må endelig sige til hvis jeg har misforstået noget. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)