Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Antal faktura markeret

0
Når der ligge mange faktura i igangværende faktura kunne det være mega fedt hvis der var en tæller, som viser hvor mange faktura man har markeret.

Det kan enten være mens man krydser dem af, eller når man trykker bogfør og send. Så kunne det stå i boksen der kommer frem inden man endeligt sender afsted.

Det ville for vores virksomhed være en kæmpe hjælp, da vi hver dag sidder 6 forskellige og fakturere mange faktura afsted på samme tid. Med dette vil vi kunne holde styr på hvor langt vi er nået og at vi ikke har krydset for mange af og måske taget en af vores kollegaers faktura.
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej Daniel, og tak for dit indlæg.

Det er ikke et forslag jeg før har været støt på, og jeg er derfor i tvivl om hvor mange af vores kunder som er interesseret i funktionen. Jeg lader dog forslaget her ligge til en start, så vi kan se om andre kunder stemmer på dette.:-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej Daniel.

Det ser ikke ud til der var den store efterspørgsel for andre kunder, så i denne omgang vil vi ikke gå videre med forslaget. Det kan dog sagtens være vi ser mere efterspørgsel på et senere tidspunkt :-)