Informizely customer feedback surveys

Gør stregkode søgbar i varekartotek

+2
Hej,

Mit foreslag går ud på at gøre feltet "Stregkode" under varen søgbar. Hvis ikke dette kan lade sig gøre, bliver vi nødt til at sætte stregkoden i varens navn, hvilket bliver vist på kundens faktura.

Umiddelbart tænker jeg det er lidt mærkeligt at have et felt der hedder "stregkode" og ikke er søgbart.

Jeg håber ønsker bliver imødegået.
i Forslag » Lagerstyring af (290 points)

1 Svar

Hej, og tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se dit forslag her har betydning for de af vores kunder som bruger stegkode i varekartoteket, selvom det ikke er noget særligt mange af vores kunder bruger. For at vide om det er noget vi burde prioritere at få lavet, lader jeg dit opslag her stå, så andre kunder kan stemme på forslaget hvis det også er interessant for dem.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Nej er helt enig i at der nok ikke er mange der bruger det, men synes det er lidt misvisende at have feltet der, da det ikke kan bruges til noget :-)
Hej igen.

Der er faktisk flere der bruger det her stregkode felt, til at have noget data i, som evt. skal med på fakturaen også. Så feltet bliver brugt af flere kunder, men desværre nok ikke helt på den måde som du gerne vil her.
jeg venter stadig på den her funktion. for os er det mega vigtigt at kunne bruge stregkode og i skal "bare" gøre feltet søgbar som varenr og vaenavn feltet...
Hej igen.

På nuværende tidspunkt vil vi ikke tilføje denne funktion. En ting er at det altid tager længere tid at lave en funktion end man tror hvis man ikke selv er udvikler. Især i et program af vores størrelse hvor alt skal dokumenteres og testes for at det ikke give udfordringer rent teknisk.

Udover dette vil det betyde at folk som bruger søgefeltet til at søge på varenummer, og som bruger stregkode feltet til et andet nummer, vil få endnu flere søgeresultater frem når det søgefeltet her ikke udelukkende er til varenumre.

Løsningen vil være at man skal kunne lave en avanceret søgning lige som man kan i kunder. Dette vil dog ikke blive lavet jo mindre vi ser noget mere efterspørgsel fra vores kunder på at kunne lave mere avancerede søgninger på varer generelt. Lige nu har vi meget høj efterspørgsel på andre funktioner som vi vælger at prioritere.
altså vi kommer omkring det pt, på en ret dårlig måde (som er grim på faktura) med at det bliver skrevet ind efter varenavnet når vi importerer varer. når vi så scanner den unikke 13 cifrede stregkode som jo er på alle varer, kommer der kun 1 vare frem.

vi har ca 143.000 varer uden at det giver problemer i visningen/søgningen. og det fungerer fantastisk. bare med det minus at det fylder for meget som tekst på faktura.

og vi bruger en tilkoblet usb stregkodescanner til 200kr så ved at gøre feltet søgbar har man lige tilføjet en billig scanneløsning som alle kan bruge.

jeg forstår ikke at der ikke skulle være mange som kan bruge den løsning. der er stregkode på alt fra en hammer til en havenisse så stort set alle burde kunne drage nytte af det til vare ind/ud, optælling og alle andre funktioner der skal identificere en vare. tror bae de skal vide at de kan. (og endda billigt) HVIS feltet som allerede er der bliver muligt at søge

mvh rune
Hej Rune.

Det kunne godt være at flere vil bruge funktionen hvis de vidste hvor smart metoden er. Det vil jeg desværre ikke kunne sige. Vores kunder bruger rigtigt mange forskellige metoder til at lave deres regnskab og holde styr på deres, lager, hvor vi ikke kender til alle kundernes behov før de siger dem, hvilket gør at vi er rigtigt glade for dit forslag her. Vi kan dog ikke gå ud og lære vores kunder omkring hvordan du præcis bruger vores system. Her kigger vi rigtigt meget på de forslag hvor der allerede er mange brugere som efterspørger funktionerne.

Det er dermed ikke noget jeg udelukker bliver lavet på et tidspunkt, men her i første omgang, så er det ikke noget vi går videre med.
Ja vi har brugt samme work-around med stregkoden i varenavnet, og det fungerer. Men det er bare lidt kedeligt med stregkoden i varenavnet.

Det ville jo være rigtig smart hvis man kunne søge på stregkode feltet :-) Det er helt sikkert flere der ville bruge funktionen.