Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Administrator / Ejergodkendelse

0
Vi står med et problem som lyder på at vi har nogle medarbejdere, som selv skal fakturer, men ikke have adgang til at bogføre og sende fakturaen. Derfor ville det være smart at begrænse dem til ikke at kunne trykke på fakturere knappen. Er det muligt at på inkorporeret en administrator godkendelses procedure/system, eller helt afskaffe en specifik bruger fra den knap.
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Simon

Tak for dit forslag. :-)

Ift. at fakturaer, så kan man ikke fakturaer uden at bogføre den. Så er ønsket at de ikke skal kunne bogfører overhovedet eller blot at de ikke kan sende noget ud?

Generelt tror jeg desværre det bliver alt for brugerspecifikt at sætte denne del op, og det de fleste gør i dag er kun at give medarbejdere adgang til faktureringsfanen, fordi en rettelse let kan laves med en kreditnota. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)