Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Masseændring af priser på varer

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig en feature, som gør det muligt for mig at ændre alle varepriser inden for en varegrupper på én gang.

Fx. Jeg står og skal ændre priser på ca. 130 varer nu. Disse varer er delt ind i fire forskellige varegrupper. Derfor kunne det være en stor quality of life improvement, at være i stand til at sætte salgspris på hver varegruppe, så systemet ændrer alle varer inden for den valgte gruppe på én gang, fremfor at jeg skal ind og ændre priserne på alle mine ca. 130 varer manuelt én ad gangen.

Dette ville spare mig meget tid.

Ja, man kan downloade et excel dokument, ændre priserne på den måde og oploade varerne igen, men med risiko for at noget ville gå galt. Og hvis man ikke er super tryg med pc'en, så er dette ikke en løsning.

Jeg håber dette forslag kommer igennem, da jeg skal ændre mine varers priser én gang årligt.

Tak for jeres tålmodighed.

Med venlig hilsen
Leopold von Broich
i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Leopold

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er ked af at der kan være problemer med at bruge opdatering af priser ved excel, da jeg generelt syntes det er en rigtig god løsning, og hvis det er fordi du blot lige skal have et arbejdsflow og have prøvet det med 130 varer en gang, så syntes jeg ellers at du med supporten kunne gennemgå det sammen over telefonen og evt. få en video af det så du kan se det igen. For det kan gøre virkelig smart.

Det store problem er ift. masseændring af priser på varegruppen er at det er ofte at varerne (de 130) alle har forskellige priser, også giver det ikke mening at ændre alle til en fast pris. Tænkte derfor på om hvorfor du gerne vil dette? Har alle 130 varer samme pris, og i så fald, hvorfor så ikke bare have en vare?

Ser frem til at høre fra dig.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)