Informizely customer feedback surveys

Stregkode på varekartoteket

+1
Hej e-conomic
Stregkodefeltet på varekartoteket bliver stadig vigtigere i udveksling af informationer. Formentligt også i Jeres nye lagersystem.

Jeg vil derfor endnu en gang opfordre til, at stregkodefeltet valideres efter Modulus-10 algoritmen, så fejl ikke opstår feks i OIOUBL-filen.

mvh
Finn
e-consultic.dk
i Forslag » Lagerstyring af (10.1k points)

1 Svar

Hej Finn, og tak for dit opslag.

Jeg har givet din feedback her videre til de personer det er relevante for, dog tror jeg ikke at stregkoder bliver førsteprioriteten at få kigget på med det nye lager. Det kan være det er noget som kommer med lange udsigter, men generelt hvis det er noget i skal bruge nu eller foreløbig så vil det give bedre mening at man finder et system/integration som kan det her på nuværende tidspunkt. Det er stadig usikkert hvad der ender med at komme med i det nye lager, og flere funktioner kan ligge langt ude i fremtiden.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Endnu en e-conomic moderator, der ikke ved, hvad der forgår ude i virkeligheden.

mvh
Finn
e-consultic.dk
Det vil være rart vis vi kan snakke ordentligt til hinanden Finn. Det vil jeg sætte pris på.

Det er som sagt ikke noget jeg udelukker bliver lavet. Det er dog bedre jeg er ærlig over for dig, omkring de tidsmæssige perspektiver der er på det du efterspørger.

Må jeg minde dig om, at GS1 - udgiver af stregkoder - repræsenterer medlemmer i 115 lande med over to millioner brugerfirmaer. Der sker hver dag 6 milliarder transaktioner med stregkoder kontrolleret med modulus-10 algoritme.
Hele detailhandelen og deres leverandører i Danmark anvender stregkoder på deres varer, og det har de gjort siden starten af halvfjerdserne.

Og nu kommer det måske i e-conomic langt ude i fremtiden.

Go'daw mand økseskaft!!!!

mvh
Finn
e-consultic.dk

GS1 Denmark