Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oplysninger på kunde i Tilbud og Ordre

+1
Hej. Er det ikke muligt at i kan lave det sådan, at når man står i en ordre eller et tilbud og klikker på kunden, at man kan få alle deres oplysninger. Som det er i dag, skal jeg gå over i kunder og og finde dem, for at finde deres mail og telefonnummer. Det havde været smart at man ikke behøvede at gå ud af tilbud/ordre, men lige så godt kunne få alle informationer der :-)
i Forslag » Kunder af (170 points)

2 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Der skal jeg nok lie være helt med hvorfor det er at du gerne vil have fat i disse informationer, når du sidder på tilbud og ordre? Selve e-mailen vil være synlig og blive brugt når selve tilbuddet/ordren skal sendes.

Er det eksempelvis fordi du gerne vil have denne data med på PDF'en eller hvad er grunden? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej.

Jeg føler det er meget relevant, da man ofte har brug for at ringe til kunden eller sende dem en mail i forbindelse med man kigger på et tilbud eller ordre. I og med man i dag ikke kan se telefonnummer eller mail, så skal man over og finde kundens oplysninger under kunden.

Jeg kan ikke finde et argument for, hvorfor det ikke skulle være synligt når man klikker på kunden under tilbud eller ordre.
Forslag af (170 points)
Hej igen.

Det kan jeg sagtens følge dig dig i, hvis du ofte har brug for disse informationer mens du laver tilbuddet, og eksempelvis ikke kun skal bruge e-mailen når du sender tilbuddet. Det er dog ikke noget vi normalt hører er en efterspurgt funktion.

Så argumentet for at vi ikke laver det og måske heller ikke er noget vi kommer til at lave lige nu, er at vi hellere vil ligge vores ressourcer der hvor der vil give mening for flest af vores kunder, og vi får rigtigt mange gode ideer her på forum.