Informizely customer feedback surveys

Noter ved oprettelse af kunder

+2

Hej E-conomic team

Jeg har en lille forespørgsel i forhold til oplysningerne man kan indtaste i forbindelse med oprettelse af kunder i jeres system.
Jeg mangler et faneblad, hvor jeg samtidig med oprettelse kan tilfører et notat. Ofte når jeg skal oprette nye kunder, har jeg haft en længere samtale med dem og for at deres kontaktperson kan læse det, skal jeg først oprette kunde og bagefter finde kunden igen for at tilføje et notat. 

Jeg tænker at det ikke vil kræve den store ændring at tilføje fanebladet ved oprettelse, hvor jeg alligevel skal indtaste alle andre oplysninger. Jeg håbede i kunne tilføje noter efter fanebladet Email.billede af nuværende udseende

Ønsker jer en pragtfuld dag og en rigtig god weekend

i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Umiddelbart er det her ikke noget vi har hørt det store behov for fra vores andre kunder, men vi vil kigge nærmere på de her noter og hvad fremtiden skal bringe på et senere tidspunkt, og her har jeg tagget dit indlæg, så vi også vil kigge på dit forslag her.

Selvom det virker som en nem ''opgradering'' at lave, så er det desværre ikke sikkert at det er så nemt at få ''ny kunde'' og note systemet til at snakke sammen. Sådan er det nogen gange med software. Vi vil dog som sagt kigge ind i de muligheder som vi har, og hvad brugerne generelt efterspørger.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)