Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varelager

+1
Hej

Vores firma arbejder med køb og videresalg og vi udarbejder mange tilbud om året.

Vi har behov for, at i varelageroversigten kan vælges skjul kolonner til og fra samt breden på disse.

Kolonner som ikke anvendes, gavner ikke arbejdsproceduren og står synlig i vejen.

Vi har også behov for, at man ikke kun kan se hvad der er i ordre og faktureret på en bestemt vare, men også hvad der er blevet tilbudt og til hvilke priser.

Der er en langt større og mere nøjagtig informationskilde, end hvis man skal nøjes med hvad der er faktureret.  

Her har vi et stort behov og ønske til forbedring, dersom dette på nuværende ikke kan efterlades.

 Det giver også problemer hvis en sag/ tilbud skal laves til flere og vi kun har varen som information. Så kan vi ikke finde tilbuddet for kopiere dette.

Ligeledes er der behov for en genvejstast fra varen i tilbud eller ordre, direkte til vareoversigt for se de varierede salgspriser.

Jeg ved at det er flere forslag/ønsker på en gang, men al disse hænger sammen og har at gøre med vores daglige abejdsprocedure og rutiner.

Det vil give tidsmæssige store besparelser for os.

Jeg kan ikke tro at andre ik også har behov for dette.

P.f.t. Michael
i Forslag » Salg af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Michael og tak for dit indlæg.

Til at starte ned kan vi godt se ideen i at man vil kunne modificere de informationer som man får, eksempelvis under sine vare til at passe mere til de behov som virksomheden har. Dette forslag er dog ikke noget vi hører særligt ofte om fra vores kundebase at det er noget de efterspørger.

Jeg vil ikke afvise om dette vil blive lavet på et tidspunkt, men på nuværende tidspunkt bliver der ikke lavet opgradering til det nuværende lagermodul, fordi vi i stedet laver helt nyt lagermodul som er under udvikling. Dette kan dog tage noget tid før dette er klar til at kunne udgives. Her har vi flere kunde fokusgrupper som vi bruger til at se hvad majoriteten af kunderne efterspørger.

Vi lader naturligvis dit opslag her stå, så andre kunder kan stemme på forslaget hvis de finder det brugbart, og at de også gerne vil have denne opgradering i fremtiden.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej Peter

Hvis det afhænger af hvor mange kunder stemmer på sådan et forslag, da det kun kan være rene handelsvirksomheder, så ser det jo sort ud hvis i ikke har nogle af dem.

Funktionerne er der jo, derfor uforstående, at det ikke kan implementeres.

Taget ad notem
Hej Igen Michael.

De fleste af vores kunder, som bruge lagermodulet, er handelsvirksomheder.

Det er dog rigtigt vigtigt for os at vi bruger vores ressourcer på en måde som kommer flest muligt af vores kunder til gode. Ellers vil vi ende med at bruge tid på noget som ikke giver mening for de fleste af vores kunder.
Hvis deforholder sig som du beskriver at det er de fleste, så undrer det mig hvordan de kan tilbyde varer på sikre hvis uden at bruge andre programmer.

Sidste kommentar overser jeg. Tak for kaffe.