Informizely customer feedback surveys

Bestilling

0
Hej,

Da teksten på vareleverandørfaktura ikke kan rettes til engelsk, er der så ikke mulighed for at få rabat % med ind på bestilling.

Vi handler efter listepriser hos vores udenlandske leverandører og modtager rabat på alle vores varer. For at der ikke skal opstå uoverstemmelser om prisen,  vil vi meget gerne have priserne med på vores bstilling til vores leverandører og som jeres system er lige nu er vi nød til at sidde med lommeregner for at få nettoprisen på bestillingen.

Det skulle jeg mene at i hurtigt kunne på løst.

På forhånd tak

Kim
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)

2 Svar

Hej Kim.

I tilfælde af at e-conomic ikke kan løse dette, så tilbyder vi hos itn|vision et lagerstyringssystem, hvor det er muligt at tilføje en %rabat på en bestilling. Derudover indeholder det Forecast, så du kan arbejde med lidt mere strategiske bestilling/indkøb. 

Du er meget velkommen til at give os et kald så kan vi lave en præsentation. Du kan kontakte os på mail: salg@itnvision.dk eller på tlf.: +45 70 25 76 00.


Med venlig hilsen Ida Marie Middelhede Marketingkoordinator Telefon: +45 7025 7600 | Web: www.itnvision.dk Lille Borgergade 19 1 tv. | 9400 Nørresundby |Tilmeld nyhedsbrev: www.itnvision.dk/nyheder
Forslag af (640 points)

Hej Kim, og tak for dit opslag.

Du her helt ret i, at man ikke kan få en vareleverandør faktura til at være på engelsk.

I forhold til disse bestillinger her, så tænker jeg at du tænker på at rabat % skal virke lige som det gør på en salgsfaktura på hver vare.

Hvis det er tilfældet så er det ikke noget jeg har hørt vores kunder normalt efterspørger særligt tit, og jeg ved det ikke er en ting som vi vil kigge på, i det nuværende lagermodul.

Vi er i gang med at lave et helt nyt lagermodul, hvilket gør at det gamle modul her ikke vil bliver opdateret yderligere. Hvad der kommer med i dette lagermodul er ikke 100% besluttet endnu men vi hører meget på vores kunder her for at se hvad majoriteten gerne vil have vi skal prioritere.

For at være helt ærlig med dig, så kunne jeg godt forestille mig at dette ikke er en funktion vi kommer til at prioritere i det nye modul heller. 

Jeg kan se at Ida Marie fra itn|vision har skrevet at deres integration kan klare ærterne, så det vil jeg anbefale dig at kigge på.


Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)