Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overførsel af projekt beskrivelsen til faktura

0
Vi arbejder med projektmondulet, til registrering af timeregistrering.

Når vi skal afslutte og faktureres en projekt ville det være en stor hjælp for funktionaliteten af projekt beskrivelsen overføres til faktura.
i Forslag » Projektstyring af (160 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Hej Claus, og tak for dit opslag.

Normalt bruges denne beskrivelse til intern beskrivelse, og det er ikke ofte jeg har hørt om at det er noget man gerne vil have med på sin kunde. Det kan dog godt være der er flere som gerne vil bruge feltet lige som dig, så vi lader opslaget her ligge, så andre kunder kan stemme på forslaget.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej Peter

Jeg tror ikke du forstår den fordel som dette ville have.

Vi opretter et projekt som vi navngiver med et projektnummer/ordrenummer.

Beskrivelsen bruger vi til at beskrive opgaven og samme tekst der bruges til fakturering.

Hvis vi fik denne tekst med over, ville vi kunne hente timeregistrering og fakturerer, meget nemt og hurtigt .

Claus
Forslag af (160 points)
Hej Claus.

Det kan jeg sagtens se fordelen ud fra den måde i arbejder på, hvor projektbeskrivelsen ikke er intern, og faktisk skal med på fakturaen til sidst.

Med mine erfaringer inden for at hjælpe kunderne med modulet her, er det dog ikke min opfattelse at særligt mange brugere bruger feltet sådan. Udover dette så har der ikke være nogen inde og stemme på forslaget her, så i denne omgang komme vi ikke til at gå videre med forslaget. Jeg udelukker dog ikke at det er noget vi i fremtiden vil kigge på, hvis det bliver efterspurgt af vores kunder.