Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Status på tilbud

+1
Sætte status på tilbud tabt/udløbet/udsat

Evt. med opsætning af egne kategorier.
i Forslag » Salg af (320 points)

2 Svar

Goddag Janand, og tak for dit indlæg.

Forslaget her lyder ved første øjekast lyder det som en ganske interessant ide hvis jeg forstår det korrekt, men jeg ved dog at forslaget her, eller noget lignende, er blevet forslået før. Vi valgte sidst ikke at prioritere forslaget her fordi der er den workaround at du under salg --> tilbud kan ophæve sendt status på et tilbud, og bruge Felter ''øvrig ref'' til at skrive en status i.

Hvordan vil dette virke for dig?

Jeg glæder mig til at høre fra dig

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej Peter

Det ville ikke fungerer, hele humlen ville være at man i en form for menu kunne segmenterer hvilke status tilbuddet er i.

Vh

jan
Forslag af (320 points)
Hej Igen Jan. Selvom jeg godt kan se ideen i dit opslag her, hvis man har sådan arbejdsmetoder, så er det ikke noget som vi vil prioritere at lave. Efterspørgslen efter denne funktion far andre brugere virker desværre ikke så stor, som på andre forslag herinde.