Informizely customer feedback surveys

Spærre konto for momskode

0

Hejsa. Kunne godt tænke mig at man på en konto kunne spærre, så der ikke kan tastes en momskode når man er i konteringsbillede. ( F.eks. ens bankkonto, som man aldrig ville ønske en momskode på, men som man sagtens kan sætte momskode på i konteringen som det er nu.)

i Forslag » Bogføring af (120 points)

Hej igen .

Tak for dit svar. smiley

Jeg har været inde og se på at låse momskonti i kassekladden, og kan godt se at det i det store hele kan fungerer, vi laver ikke ofte om i momskonti som vi som standard har på vores konti i kontoplanen i e-conomic, men kan have brug for at undertrykke moms på konti, det kan jeg ikke se at man kan i en låst kassekladde, så vil man skulle over i en anden kassekladde der ikke er låst, derfor kunne det være rart at man havde muligheden for at låse moms koden på den enkelte konto i kontoplanen. 

Med venlig hilsen 

Trine Strange

Hej Trine.

I forhold til denne her funktion, så kan jeg godt forstå at dette vil give mening i forhold til den måde som i arbejder på. Det er dog desværre ikke en funktion vi vil prioritere at lave da opslaget her ikke har fået stemmer, og vi heller ikke har en generel fornemmelse for at det er noget vores andre brugere efterspørger.

1 Svar

Goddag Trine, og tak for dit indlæg.

Der vil jeg gerne høre lidt mere om jeres arbejdsmetoder. Laver i ofte om i momskonti som i som standard har på jeres konti i kontoplanen i e-conomic?

Ellers så kan man faktisk låse momskoderne, så man slet ikke kan lave om på dem i kassekladden, ved at man går i det orange tandhjul --> alle indstillinger --> Kassekladder, hvor du kan redigere kassekladden, og låse momskoderne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)