Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Felt til bankkontonummer i Smartinbox

+2
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at se hele bank kontonummeret på en leverandør postering i Smartinbox. Kunne det mon tænkes, at der kunne arbejdes på at lave feltet tilpasset det egentlige antal karakter stemmende overens med et reg+kontonummer?
i Forslag » Leverandører af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ditte

Tak for dit indlæg. Jeg tænker godt at jeg ved hvilket felt du snakker om her, men for en sikkerhedsskyld sikrer jeg mig vi er på Bølgelængde.

Det felt som du tænker på er det felt til selve bankkontonummeret, som man får frem i smart inbox'en når du bruger betalingstypen ''bankoverførsel''. Dette felt vil du gerne have er bredere?

Jeg ser frem til at høre et svar fra dig :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej,

Tak for hurtigt svar.

Helt korrekt, det felt som ligger efter meddelelsesfeltet i smartinbox når man vælger bankoverførsel.
Vi synes at dit forslag lyder som en god ide. Det her forslag vil jeg derfor gerne ligge over i vores ''ønskebrønd'' som er vores pulje af nye ideer, vi overvejer at indføre.
Hej Ditte. Vi har nu lavet feltet her bredere, så der er plads til nogle flere tegn :-)