Informizely customer feedback surveys

Kæmpe tids røver / Ønskes rettet for små erhverv

0
Jeg har forsøgt at bruge e-conomic i 2 år og er meget træt nu!

Når jeg taster en faktura og bruger dele fra mit varelager,

kan jeg ikke forstå at man skal ud og ind i vare, for at rette priser NETTO/BRUTTO

Jeg ved godt man kan rette prisen Brutto inkl.moms, men det hjælper jo ikke på varelageret, når systemet ikke retter den på lageret til næste gang man sælger varen?

Lige som indkøbsprisen heller ikke kan rettes under fakturering, det er en kæmpe tid røver og noget juks jeres lagerstyring når det ikke kan reguleres i vinduet.

Heller ej i leverandør faktura som fuldstendig lige så bøvlet!  

Vil i ikke godt lave en lille knap ved NETTO / BRUTTO ved åben (FAKTURALINJE) så man kan rette disse priser.

så slipper man for at lave rettelsen når (Leverandørfaktura) skal tastes for der hopper man også hele tiden ud i hver linje og ind i (VARE)
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Goddag Frank, og tak for dit indlæg.

Vi sætter stor pris på du vil skrive om dine frustrationer med vores program. Det er det jo absolut ikke meningen at programmet skal give dette.

Jeg vil dog gerne være helt med her, fordi det lyder som om at du både snakker omkring Salgsfaktureringer til din kunder, og vareleverandørfaktureringer. Hvis det handler om salgspriser så vil varens pris, altid være nettopriser i vores varekartotek. Det lyder som om du har et stort behov for at kunne ændre disse priser løbende hvis jeg forstår dig korrekt?

Kan jeg få dig til at bekræfte for mig at det du egentlig gerne vil have her en funktion når du laver ''ny varelinje'' hvor du aktivt kunne vælge om du vil skrive salgsprisen som en nettopris eller en bruttopris, og også at du gerne vil kunne ''gemme salgsprisen'' på varen, så du ikke skal under salg --> varer og gøre dette efterfølgende?

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
jeps.

Der er åbnet i højre side når du går ind på varen i faktura linjen. Men man kan ikke taste eller rette i disse felter.(der ville der kunne laves en rettelse og en gemme knap)  

Når jeg taster Faktura har jeg mange forskellige vare på min faktura og alle priser, regulere hele tiden fra leverandøre, men når man skal ud af faktura og ind i vare 10 - 15 gange for at rette netto pris og brutto pris tager det 1/2 time at skrive en faktura :/  Mit gamle system SummaSummarum tager det 2-3 min. og så er alle brutto/netto priser rettet i en arbejdsgang, da man kan ændre indkøbs prisen og udsalgs prisen.

(Ligegyldigt om det salgs pris er inkl. moms eller ekskl. moms. bare de tastet priser bliver på varen, for så skal man ikke ind og rette igen når man skal taste leverandørfaktura) og varens pris er rettet til næste gang man skal sælge varen om 15 dage eller 1/2 år.-1 år.

(Netto pris er min indkøbs pris / Brutto pris er min salgspris)

Moms er der på begge priser!

så jeg godt forstå hvorfor man køre rent Netto indkøbspriser, uden moms. i leverandør faktura. Men hvorfor er priserne i salgsfaktura så Brutto priserne inkl. moms

Giver det mening ?
Hej igen Frank.

Om man vil skrive brutto eller nettoprisen på en fakturalinje, kan man vælge ''standarden'' for inde under salg --> kundeopsætning, hvor der er et flueben til at vælge imellem dette.

Selve ideen med at man skal have chancen for at priserne i selve salgsmodulet, til ''næste gang'' denne har jeg ikke hørt blive spurgt efter før, så vi tænker umiddelbart ikke at dette er en funktion som vi vil lave. Jeg lader dog forslaget her stå lidt tid, så andre kunder kan stemme på forslaget, hvis de finder det interessant.

I forhold til vareleverandørfaktura, så antager jeg lidt her at det er lagermodulet som du har på, siden du også her snakker om varelinjer? Her vil vi lave et helt nyt lagermodul, så der vil ikke komme opdateringer til dette, før det nye modul er ude. Det kan kan tage noget tid fra nu før dette modul er klar.
Så kan jeg ikke se hvorfor man skal bruge lager, når man ikke løbende kan regulere priser, så det spare tid.(andre programmer gør det)

Det er jo så også værdiløst, når man så ikke kan trække en korrekt lagerværdi.
 

Ang. andre der har ønsker. kik på trustpilot må siges de står i kø for hurtigere server svar og nemmere funktioner i programmet.(alt for tids krævende)

Men jeg leder bare efter noget, som kan.
Hej Igen Frank.

Det er ikke os fra forum, som kigger på hvad der sker på trustpilot, men herinde bliver der helt sikker også kigget. Vi er observante på at nogen kunder oplever at e-conomic kører langsomt. Det skyldes dog ikke at vi ikke har nok serverkraft. Her bruger vi AWS som serverprovider, så vi har uendelig ''serverkraft'' hvis det skal bruges. Der er dog anden form for udfordring, siden en flere kunder oplever at e-conomic kører langsomt. Det er vi i gang med at undersøge hvorfor sker og hvad vi kan gøre for at løse det. Det er dog en helt anden problematik end det vi to i første omgang snakkede om.

I forhold til lageret, så er vi i gang med at lave et helt nyt lager, hvor man vil forbedre lager systemet på rigtigt mange punkter. Her har man en stor fokusgruppe af kunder inde, som også får lov at give sit mening med. Det nye lagermodul har dog lange udsigter, da det tager noget tid at lave et lagermodul fra bunden.

Hvis du kender til systemer som kan det som du skal bruge så vil vi selvfølgelig være ked af at det ikke er vores produkt, men du skal selvfølgelig bruge det system som giver bedst mening for dig.