Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Notat på debitorer mv.

+19
Hej

Vi har en kunde som forespørger på en funktion, der gør det muligt at indlægge notater på sine kunder, som popper op når man f.eks. skal lave faktura.

Hvis man har hundredvis af kunder og der er forskellige ting man skal huske (f.eks. i forbindelse med fakturering) kunne det være en rar funktion at dette  automatisk blev kastet i hovede på brugeren.

Kunne man evt. forestille sig at der på den nuværende Note-funktion blev tilføjet et felt hvor man kunne sætte et flueben hvis man ønsker noten vist ved fakturering, tilbud eller ordre.
lukket
i Forslag » Salg af
status opdateret af 🔒

36 Svar

Hej.
Vi kunne under alle omstændigheder godt bruge et bemærkningsfelt af variabel længde.
Det ville være en stor hjælp for os i hverdagen.

Jeg kan godt se at det ikke løser alt, men for os vil det være en stor hjælp.

Hilsen Christian.
Forslag af (2.1k points)
Hej
Hvordan ser status ud på dette emne ?
Hilsen Christian.
Forslag af (2.1k points)
...ja, er emnet lagt på hylden eller i ovnen   

Et bemærkningsfelt på debitoren der kommer frem i fakturabilledet vil være helt perfekt.

Massefakturering er en anden proces som vel ikke skal forhindre noget funktionalitet i standard-fakturering.

Feltet skal være synligt for brugeren når faktura(linier) indtastes. Om det er en pop-up eller et fast felt i fakturahovedet er sådan set ligegyldigt.

Jeg har svært ved at se hvad jeres problem er  
Forslag af
Hej.

Vi kunne også godt bruge en sådan mulighed. At skrive noten på faktura/ordre-siden er ganske fint for os. Blot man er fri for hver gang man skal oprette ordre/faktura at skulle ind under noter og se om der er en note oprettet for denne kunde.

Så vi håber på at dette snarest kan blive implementeret i systemet.

Mvh
Michael
Forslag af (2.0k points)
@ alle.
Jeg tror vi har forstået ønsket i den forstand at I ønsker at en besked når en kunde faktureres.
At vi ikke allerede har bidt til bollen om man så må sige er ikke nødvendigvis udtryk for at det er begravet. Vi har ved flere lejligheder drøftet det men har ikke fundet et design der dækker alle mulige og umulige situationer i forbindelse med fakturering.
Herunder:
<ul>Et design der er intuitivt,
så lidt ressource trækkende som muligt,
der ikke generer kunder uden dette behov
endelig ikke fører til settings creep - http://flyosity.com/iphone/kill-the-settings-build-opinionated-software.php</ul>

Med andre ord. Forslaget er ikke afvist men ej heller designet bedst muligt endnu.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
Ønsket drejer sig om et Bemærkningsfelt på hver debitor/kreditor hvori vi kan indtaste diverse oplysninger om kunden /leverandøren som vi ikke kan bruge Notat til. Bemærksningsfeltet skal så kunne ses når der faktureres debitorer og ellers kun når en kreditor vises på skærmen.
Det er et meget stort behov for os og håber at det snart bliver til virkelighed.
Hilsen Torp IT
Forslag af (2.1k points)
Hej
Er dette ønske glemt eller opgivet ?
Hilsen Christian - Torp IT
Forslag af (2.1k points)
Hej Christian

Jeg beklager, at der har været stille omkring dit forslag.

Vi er ikke kommet med en udmelding endnu af den simple grund, at vi ikke har fundet en rigtig god løsning på din forespørgsel.

Dit ønske kræver et meget omstændigt design, og vi kan ikke finde ud af at komme rundt om det uden at skulle gå på kompromis med brugervenligheden. Designet ville nemlig kunne påvirke andre kunder, som ikke har samme behov for at kunne lave bemærkningsfeltet.

Så desværre bliver svaret endnu en gang, at vi ikke vil afvise dit forslag ? vi mangler simpelthen bare den gyldne løsning.

Mvh

<p>     &nbsp;</p> <p>     <strong>Sisse Hansen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (420 points)
Feltet skal kun fremgå når en debitor eller kreditor vises på skærmen og når der oprettes en ordre/faktura.
Feltet er intern oplysning feks. hvad vi skal være opmærksomme på vedr. denne kunde eller leverandør. Når udvælgelseslisten med debitorer/kreditorer vises på skærmen ville det være rart med en markering på hver linie hvis bemærkningsfeltet er udfyldt.
Hilsen Christian - Torp IT
Forslag af (2.1k points)
Det kunne også laves så det blev vist som en ny kolonne ved siden af Ordre til, Leveringssted, Referencer, Betalingsbetingelser m.v. når man indtastede en ordre/tilbud/faktura. Med min opløsning er der i hvert fald plads til endnu en kolonne uden problemer.

Noten kunne så oprettes under alm. debitor/kreditor note, hvor man blot valgte en speciel TYPE. F.eks. tvunget bemærkning eller hvad man nu kan kalde det.

/Michael
Forslag af (2.0k points)