Informizely customer feedback surveys

Udfakturering af enkelt linjer på en kunde

+3
Jeres system er smart på så mange punkter. Men hvis du driver en virksomhed, der laver mange forskellige opgaver for en stor kunde, så er det mega frustrerende at skulle slette linjer og kopierer en faktura, hvis ikke alt på den på gældende faktura skal ud faktureres.

Jeg bruge pt. projektstyring og det virker fint men nogle kunder ønsker enkelt opgaver ud faktureret som ikke nødvendigvis er et projekt.

Der er kasser ude i venstre side så tænker ikke det er en svær opsætning at kunne vælge kun at ud fakturer de markerede bokse.

Jeg ved jeg ikke er den eneste der ønsker mig dette.
i Forslag » Salg af (170 points)

2 Svar

Hej Helle,

Mange tak for dit forslag :-)

Jeg skal lige være helt sikker på jeg forstår det rigtigt.

Du vil gerne kunne delfakturaer inde fra en igangværende faktura, og dette vil du kunne gøre ved at markerer fakturalinjerne i venstre side og bogføre dem du markerer?

Alternativet er lige nu at oprette en ordre, og tilføje de (ikke projektrelaterede vare det drejer sig om), herfra kan du opretter en del fakturaer, også tilføje projekt nr. og evt. aktiviteter og omkostninger på projektet som der ønskes?

Jeg ved godt det er en anden måde at tænke over det på. Men dertil vil jeg selvfølgelig også afvente her, for at se hvor meget opbakning dit forslag kan få. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)

Hej.

Jeg kan se min kollega her spurgte efter en uddybning af præcis hvordan du gerne vil have det til at fungere i dit forslag her. Hvis du har til og lyst så må du rigtigt gerne uddybe den praktisk del af det, lige som min kollega skriver: ''Du vil gerne kunne delfakturaer inde fra en igangværende faktura, og dette vil du kunne gøre ved at markerer fakturalinjerne i venstre side og bogføre dem du markerer?''

Er det så dette du vil have, eller kan du komme med en uddybning?


Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)