Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Selvstændig email til afsendelse ag tilbud

0
Hej,

Kunne det være en ide at lave en ændring så man kan sende tilbud fra en anden mail end den man sender faktura fra, da det ofte er en anden person/afdeling der laver de 2 ting? I hvert fald hvis det er en lidt større virksomhed.

Mvh Gitte
i Forslag » Salg af (140 points)

1 Svar

Hej Gitte,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt har vi valgt en standard mail som vi sender alt fra i e-conomic, dette er for bl.a. at undgå at mails fra e-conomic og e-conomic aftaler havner i spam filtre. Det ville derfor give et større problem at sætte flere mailadresser op. Jeg har dog 2 forslag i kan overveje.

Enten kan i sætte specifikke modtager mails på kunden ved tilbud, og dertil lave en skabelonsamling til jeres afdeling der sender tilbud. :-)

Andet alternativ er at kigge på denne integration, der tilbyder at sende fakturaer/tilbud/ordre osv. fra specifikke mails: https://www.e-conomic.dk/apps-og-udvidelser/search/ant?popup=anttext-outlook-app

Håber en af forslagene evt. kan bruges.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)