Informizely customer feedback surveys

Beregning af dækningsgrad i procent

+2
Under fanen rapporter, saldobalance, ville det være godt med en mulighed for at lave en linje, der beregner dækningsgraden i %.

(DG% = omsætning-varekøb/omsætning*100)
i Forslag » Rapportering af (140 points)

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Muligheden for at indsætte en linje/konto i kontoplanen, hvor man kan regne forskellige ting, i heriblandt dækningsgrad, har strejfet mig og generelt syntes jeg det kunne være en fin mulighed.

Dog er det ikke noget man ikke hurtigt kan gøre, ved hurtigt at eksportere til excel eller integrerer systemet med rapport123, så mit udgangspunkt er henvisning til disse, da vi får rigtig mange gode forslag, som der skal prioriteres mellem og der er lige 68 forslag, som har fået en plads, se vores ønskebrønd her: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes

Disse er især udvalgt på den opbakning der kommer omkring forslaget og at man ikke har mulighed for at løse det på andre måder. Jeg vil dog lade dit forslag ligge lidt, for at se hvor meget opbakning det kan få, ift. at prioriterer det over de i forvejen 68 gode forslag der ligger der. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej!

Jeg skriver her for at fortælle at vi ikke vil gå videre med dit forslag i denne her omgang. Selvom forslaget giver mening, så har vi valgt at prioritere nogen af alle de andre forslag som min kollega Tobias har linket til.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)