Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rest på en ordre.

0

Vi er en produktionsvirksomhed som bruger vores ordrebeholdning rigtig meget, og det er lidt ærgerligt  at man ikke kan lave en faktura på noget at ordren (antallet), så når jeg del leverer skal ordren oprettes igen, er dette korrekt ???frownsmiley   

i Forslag » Salg af (180 points)

1 Svar

Hej Thomsen

Mange tak for dig indlæg. :-)

Som udgangspunkt kan du godt delleverer og delfakturaer, men man skal gøre det på en specifik måde.

Når du har lavet en ordre på 2 varer, og så trykker overfør til levering, her kan du vælge alle varer eller kun varer til rådighed som det første.

Lad os så sige du vælger alle varer (2 varer), så går du under lager - følgeseddel, og her kan du vælge om det er begge varer du vil overfører elle kun den ene.

Lad os sige du vælger den ene, så bogfører du følgeseddelen, går under ordre og fakturaer leverede varer. Hermed har du lavet en fakturaer på 1 varer, ud fra en ordre på 2 varer. Orden står der derfor stadig og venter på at du overfører nr. 2 varer til levering, leverer den og bogføre følgeseddelen og fakturaer den sidste.

Håber det giver mening og hvis jeg har misforstået noget må du meget gerne skrive tilbage, og hvis du gerne vil have det udybbet eller vist, så vil jeg anbefale at du tager fat i vores telefonsupport som kan vise og forklare. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)