Informizely customer feedback surveys

Elektronisk fakturering til udlandet

0
Elektronisk fakturering er fremtiden - også i andre lande end Danmark. Så skulle vi ikke snart kunne sende elektroniske faktura til udlandet via economic?
i Forslag » Integrationer og apps af (170 points)

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er generelt helt enig, og vi skal også derhen på et tidspunkt.

Dilemaet lige nu er lidt, hvor næste skridt med elektroniske fakturaer er. Der er blevet arbejdet en del på både afsendelse og modtagelse i e-conomic i DK med dette, de seneste par år. Dertil ligger der flere ønsker til elektronisk fakturering der er op til overvejelser, dette er både at sende rykkere via EAN, have flere EAN nr. på en kunde, eller faste felter på EAN fakturaer ift. købsordrer, abonnementskørsel eller lign.

Der er derfor en del muligheder, og selvom jeg er stor tilhænger af dit forslag, vil jeg lige se tiden an og se hvor meget opbakning forslaget kan få. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej!

Dit forslag har nu ligget her i et stykke tid, hvor der ikke har været så meget aktivitet på dette. I denne her omgang vælger vi derfor ikke at gå videre med forslaget i denne her omgang. Jeg er dog, lige som min Kollega Tobias, ret sikker på det er noget man vil kigge ind i i fremtiden. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)