Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Lev. dato på 'Bestillinger' oversigt

0
Hej

Vi har et ønske til lagermodulet 'Køb'

Vi vil meget gerne have mulighed for i oversigten af 'Bestillinger' at kunne se den dato der står i 'Lev.dato' feltet på bestillingerne. Er det ikke muligt at få tilføjet den kolonne??
i Forslag » Lagerstyring af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej igen Trine,

Dette svar er i overensstemmelse med det sidste, da det er et omfattende projekt at lave brugerspecifikke kolonner, men forhåbentligt noget der bliver muligt på et tidspunkt.

Evt. i dette tilfælde så kan du udfylde lev. datoen i overskriften, så kan du se det på forsiden og bruge det på denne måde. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)