Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




varekontokort - ekstra kolonner eller som valgmulighed

0

Hej e-conomic

Vi har 2 ønsker til lagermodul / varekontokort

når vi trækker et varekontokort fra "varer" vil det være en kæmpe hjælpe hvis der var en ekstra kolonne der kunne vise debitornavn. Derudover vil en ekstra kolonne der viser stykpris på faktura også være en stor stor hjælp.

Vi har feks variable priser på kunder så det vil sige at vi skal ind og åbne de gamle bogførte fakturaer hele tiden for at se kunde og pris. Det er en kæmpe tidsrøver.

Måske kolonnevisningen kan være valgfri så man selv ku vælge dem man har brug for.

Kom nu - sæt i gang wink

i Forslag » Lagerstyring af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Trine,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ift. brugerspecifik kolonne valg, så er det noget vi har ønsket længe, dog er det er virkelig omfattende projekt, og derfor har det ikke været muligt at implementerer endnu. Det er dog en del af en langsigtet plan.

Da antallet af kunder der bruger lager i e-conomic ikke er så stort ift. den samlede mængde, så vil jeg mene at det er mest sandsynligt med en mere generel løsning i stedet, da der nok er større udsigter for at dette vil blive prioriteret i fremtiden.

Ift. dit ønske, så kan du vise transaktioner, og se debitor nr. men hvis du skal se stk. pris og navn, så skal du selvfølgelig ind på fakturaen. Så lige for at være sikker på at jeg ikke har misforstået det, så gør du følgende: https://www.screencast.com/t/FfgukIKp6j

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)