Informizely customer feedback surveys

e-fakturaer på oprettelse af debitor

0
Hej. Kan i ikke flytte "Send ikke e-fakturaer" på debitoroprettelsen, fra fanen "Øvrigt" til "Generelt" ? Eller endnu bedre, gøre det så man skal tage stilling til det, når der oprettes en debitor. Mine kunder ser det simpelthen ikke og husker det ikke, (og jeg må indrømme, at jeg også tit glemmer det), og derfor bliver der ikke krydset af i feltet, og nogle af deres kunder får så elektroniske fakturaer, selvom der faktisk hellere vil have dem på mail. Det er samme problem med forskellige mailadresser til kunderne - det får mine kunder heller ikke udfyldt, da det ikke står på "Generelt". Men det har jeg snakket med jer om tidligere, og det ændrer i desværre ikke. Det ville være rart, hvis der kun var én side med debitor- & kreditoroplysninger, og ikke flere faner/sider, som der er nu.
i Forslag » Kunder af (3.3k points)

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Som udgangspunkt så tror jeg desværre ikke det vil blive ændret til noget man SKAL tage stilling til, da det nok ville resulterer i at folk ikke kan oprette deres kunder så hurtigt som de vil, hvis de bliver tvunget til at tage stilling til en ekstra ting. Vi kan godt se på at få rykket den en kolonne frem, men dertil vil det nok kræve lidt større opbakning på forslaget her ift. prioritering, så  jeg vil lade det ligge en måneds tid, for at se hvor stor opbakning det kan få. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Mange tak. Jeg tror desværre ikke, at der er så mange, der ser det her. Jeg ser selv ikke alt det, der bliver lagt op på Forum, for så skal jeg sidde og kigge hver dag, og det får jeg ikke gjort. Det er rigtigt ærgerligt, da det gør, at der er meget, der ikke bliver til noget.
Hej igen,

Det kan du godt have ret i, men mange er selvfølgelig også relativt, lige nu er 5 stemmer, generelt noget der kan prioriteres en del, hvis man sammenligner med andre forslag. Vi håber dog at vi kan skabe en lettere tilgang til forum, og opbakning. Især iblandt vores udvalgte forslag i ønskebrønden, som er prioriteret forslag vi gerne vil have lavet, og som faktisk bare afventer at vi har tiden og kapaciteten til det. Her håber jeg at flere vil gå ind og holde øje engang imellem og stemme, det er også lidt mere overskueligt, da det kun skal være omkring 50 forslag (lidt over nu, fordi der simpelthen kommer så mange gode). Se her: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes

Generelt bliver der gjort en større og større indsats for disse forslag, hvor vi det seneste år, har fået implementeret mellem 10-20 forslag i kvartalet fra brugere, hvilket er en kæmpe fremgang ift. bare 5 år siden, hvor det var godt med 1 om året. :-)

Dog kommer der stadig rigtig mange forslag, og lad os bare sige at der på et godt år kan blive lavet 80 forslag, så er det stadig en del der skal prioriteres imellem.
Hej!

Vi har nu ladet opslaget her stå i en måned, og det er ser ikke ud til at der har været så meget opbakning til forslaget i denne her omgang, så vi vælger ikke at gå videre med forslaget her.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Det havde jeg heller ikke forventet. Jeg kigger heller ikke andre indlæg igennem, og dermed giver jeg heller ikke stemmer - det er ihvertfald meget sjældent. Jeg har også kun oprettet noget herinde, fordi jeres kundeservice bliver ved med at sige, at jeg skal gøre det, selvom jeg hver gang siger, at det er spild af tid, for man får ikke noget ud af det.
Hej igen.

Du har helt ret i at det ikke er fordi man kan skrive ind til os, og så for man lavet det man vil. Det vil koste os rigtigt mange ressourcer hvis det skulle virke sådan. Man ender derfor med at være ''i kamp'' med alle de andre kunder som også gerne vil have deres funktioner lavet. Det gør at vi må prioritere og der er mange gode forslag vi må vælge fra.