Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




OCR-linie evt. manuelt oprettet

0
Hej

Vil det evt. være muligt, at ændre OCR-linien, så vi har mulighed for at indlæse FI-indbetalinger fra banken.

Vi opretter vores fakturaer i et andet system og importerer fakturaerne over i Economic. Vores OCR-linie består af kundenummer + fakturanummer, hvorfor vi ikke har mulighed for at indlæse filen, da det er enten eller i Economic. (I filen vi indlæser fra vores faktureringssystem fremgår fakturanummer i fakturanummer-feltet.)

Kunne være dejligt, hvis vi kunne få det ændret, så det måske kunne være individuelt for os brugere, hvordan OCR-linien var oprettet.
i Forslag » Salg af (160 points)

2 Svar

Hej Gitte,

Mange tak for dit indlæg. :-)

Jeg skal lige være sikker på hvordan i importerer dem i dag. Er det under regnskab - kassekladde også importerer dem her fra en csv fil?

Du kan jo altid gøre brug af vores mulighed for at indlæse FI-indbetalinger: https://www.e-conomic.dk/support/artikler/importer-fi-indbetalinger

Ellers må du meget gerne uddybe hvad du præcist mener med at få OCR linjen gjort individuel.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Jeg har både forsøgt via kassekladden og under FI-advisering. Det der umiddelbart fejler er, at vores OCR-kode består af en 8-cifret kundenummer + en 6-cifret fakturanummer (altså de første 14 cifre i OCR-koden)
Forslag af (160 points)
Hej igen Gitte

Som udgangspunkt er det altid med x antal faktura nr. samt et 6 cifret kreditor nr. Men i har samlet jeres faktura nr. og kunde nr. i filen? Har du mulighed for at sende en af filerne, så vil jeg godt prøve at tage et kig på det. Evt. tag fat i os på chat og spørg efter Tobias Pinndal, så skal jeg nok tage et kig på den. :-)