Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




KM-opsætning

0

Vi har projekter til udfakturering og km-opsætningen sat op. Og det ser umiddelbart ok ud. Der ud over har vi interne projekter som ikke skal ud faktureres, men der kan registreres km. disse km ønsker vi ikke ind i finans, er der en mulighed for et sted at vælge dette. Aktiviteter & omkostninger kan styres så de ikke kommer i finans ved interne projekter, men jeg kan ikke finde samme indstillinger for km.

i Spørgsmål » Projektstyring af (120 points)

1 Svar

Hej Klaus,

Rigtig godt spørgsmål og lige umiddelbart vil jeg mene at vi desværre ikke kan lave den opsætning, for modsat aktiviteter og omkostninger, så har km opsætning ikke flere grupper, hvor man kan sætte det op med og uden finans, og dermed varierer afhængig af om det er interne eller eksterne projekter.

Hvis andre har et bud på hvordan det kan løses, håber jeg de vil komme med forslaget her. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)