Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykker i fremmed valuta og sprog

0
Hej

Vi har en række kunder der efterspørger en nemmere håndtering af rykker ved salg i fremmed valuta.

Som det er pt. skal der køres en rykker pr. valuta der handles i, og der skal redigeres i både tekst og rykkergebyr for at matche den pågældende valuta og sprog.

Det kunne være rigtig lækkert hvis man evt. kunne køre rykkere til alle valuta på en gang og at rykkergebyret så blot omregnes til den pågældende valuta ud fra dagskurs.
Dertil kunne man definere flere tekster og så vælge hvilke valuta de skulle gælde for, og evt. en tekst til øvrige.

Alternativt kunne den så blot huske indstillinger og tekst for de forskellige valuta, ligesom den kan for de forskellige rykkertyper, sådan at det ikke skal tilpasses hver gang.
Hertil kunne det så være fedt om den kunne vise hvilke valuta der var relevante at kører rykkere for, så man ikke unødigt skal bladre for mange igennem.

Kommer gerne med yderligere input.
i Forslag » Salg af (350 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag

Det bliver hurtigt en lidt ændring vi skal ud i for at løse din udfordring. Dermed ikke sagt det ikke kan lade sig gøre, men vi vil tage fat i dig igen, hvis det bliver relevant for at få en mere uddybende snak omkring det. 

For nu vil jeg lige lade dit indlæg ligge herinde i et stykke tid og se, hvad andre brugere byder ind med og om efterspørgslen er tilpas stor. Jeg vender tilbage, hvis vi vælger at gå videre med dit forslag.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)