Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprette leveringssted direkte fra kundekortet

0
Det burde være muligt at oprette leveringssted på en kunde direkte fra/på kundekortet - det nuværende setup er mega besværligt:

Ny kunde -> oprette og gemme kortet -> ind under Leveringsteder og oprette leveringssted -> gemme og tilbage til kundekortet igen for at vælge leveringsted under fanen "Levering".

Det burde være muligt - f.eks. på en separat fane - at oprette ét leveringssted, direkte på kundekortet så man slipper for ovenstående rejse. Yderligere leveringssteder kan så oprettes som nu, det er fair nok. Det er trods alt ikke så mange kunder der har mere end ét leveringssted - men alle har jo ét.
i Forslag » Kunder af (210 points)

2 Svar

Hej og tak for dit indlæg

Som du sikkert allerede ved, får vi rigtig mange gode forslag fra vores kunder og vi vælger at prioritere dem som kommer flest kunder tilgode.

Jeg vil dog gerne lige lade dit indlæg stå åbent i en måneds tid, for at se andre kunders kommentarer/ønsker om dette

Du hører fra mig

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)

Hej Kristian

Udfordringen ved dit forslag er at man først kan oprette et leveringsted når kunden er oprettet, fordi det skal knyttes sammen. Og du har ret i at alle har ét leveringssted, men for langt størstedelen af vores brugere er leveringsadressen den samme som fakturaadressen.

Da der ikke er andre brugere der har givet udtryk for samme ønske som dig og vi også får virkelig mange andre forslag og vi må prioritere dem som kommer flest brugere til gavn, så pt. fortsætter vi med oprettelse af kunder og leveringssteder som det fungerer i dag smiley

Forslag af 🔒 (55.9k points)