Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Delbetaling af leverandørfaktura

0
Jeg kunne godt tænke mig, hvis det blev muligt at lave delbetalinger direkte fra betalingsmodulet.
Hvis man fx har en leverandørfaktura på 50.000 men kun vil betale 25.000 så er det ikke muligt at gøre fra economic. For hvis man redigerer beløbet under ej eksporterede betalinger, så vil de sidste 25.000 der mangler at blive betalt/eksporteret fra economic forsvinde fra listen over ikke eksporterede leverandørfakturaer (det er i hvert fald hvad jeg er blevet oplyst af supporten).
Dvs. ønsker man dette, så er man nødt til manuelt at lave betalingen i sin bank og manuelt udligne. Måske en lille ting for nogle, men hvis det er noget man gør ofte, så er det lidt træls, da economic jo netop skulle gøre det lettere at lave betalinger.
Mit gamle C5 system kunne håndtere dette, så jeg forstår ikke hvis Economic ikke kan.
i Forslag » Leverandører af (230 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg ville give dig ret i at det ville være rart at have en måde hvorpå man kunne opdele sin lev.faktura i flere betalinger. Jeg vil først og fremmest lige se hvor stor opbakning forslaget kan få.

Dertil også en alternativ løsning, så hvis du derfor opretter dine lev.fakturaer, som en flerbenet postering, hvor du opretter den 2x på leverandøren og 1x på kontoen, så vil den fremgå som 2 betalinger evt. med hver sin forfaldsdato. :-)

Håber det giver mening og håber der vil komme mere opbakning på dette forslag. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hejsa

Ja, det eneste problem med dit forslag er, at jeg ved bogføringen af leverandørfakturaen ikke ved, hvordan den skal deles op i betalinger.
Derfor har jeg desværre ikke mulighed for at lave posteringen flerbenet.
Hej igen,

Hmm, ja det er selvfølgelig et problem, men hvorfor ved du ikke hvad den skal deles op i? Er det fordi du først beslutter dig sent for et beløb du vil betale eller?