Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Gemme scanning på kunde/leverandør niveau

0
Kunne være en stor hjælp, hvis man kunne scanne et dokument ind på en kunde/leverandør, så man har et sted at gemme vigtige ting på både en kunde/leverandør. Gerne så man kunne give det enkelte dokument en overskrift, så man hurtigt kan se hvilken fil man skal bruge. Evt. så man kan vælge en dato for en notifikation hvis man skal huske noget om 1 år frem i tiden, så man er sikker på at få det tjekket.
i Forslag » Salg af (230 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helle,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg kan godt se pointen i at have et fast sted til vigtige bilag på kunder/leverandører, hvis man nu har kontrakter man vil scanne ind eller lign. Nu er det dog mere rettet med et CRM system, og selvom jeg syntes det kunne være rigtig smart, så vil jeg i første omgang lige se hvor stor opbakning forslaget kan få, for at vurderer om det giver mening. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)