Informizely customer feedback surveys

Smart Inbox - Fordeling

0
Hej,

I forbindelse med Smart Inbox er en af årsagerne til at vi endnu ikke benytter os af denne feature endnu og hellere vil bruge kassekladden er måden man fordeler på. Hvis kan har en faktura som man vil fordele på flere konti skal man hele tiden klikke billedet op af fakturaen for at se hvad der skal på hvilke konti, for så snart du taster fjerner billedet sig igen. Dette kræver at du husker og sidder og evt. sammentæller et andet sted (f.eks i excel) og dette er ikke optimalt. Herudover er billedet meget småt og du skal bruge musen meget på billedet for at se hvad der står - det er nemmere i kladden - desværre.

Anja
i Forslag » Bogføring af (290 points)

2 Svar

hej Anja

Hvordan gør du i kassekladden, for der vises fakturaen heller ikke når man først trykker på Fordeling?

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (37.1k points)
Man tager man en linje ad gangen uden modkonto - så har du hele tiden bilaget fremme - enormt tidsbesparende i forhold til muligheden i Smart Inbox.
hej igen Anja

Det du kan gøre i fordelingen i inbox er at trykke på det lille ikon med luppen, så får du dokumentet i pop up så du kan have det ved siden af fordelingsbilledet.

Hvis det heller ikke er en super god løsning for dig, så er du selvfølgelig velkommen til stadig at oprette poster fra kassekladden :)
Hej Anja

Et tip. Hvis du øverst til højre for bilaget klipper på udskriv knappen, så åbner bilaget i en ny boks, og du kan flytte rundt på det.

Jeg flytter det til en anden skærm, og kan så sidde og arbejde med det derfra.

Venlig hilsen

Susanne Hansen
Forslag af (160 points)