Informizely customer feedback surveys

Elektronisk fakturering af abonnementsfakturaer

+1
Ved dannelse af en abonnementsfaktura er det muligt at tilføje periode efter...... Altså abonnementsperioden indsættes som en faktura - tekst - linie.
Vores problem er, at alle vores offentlige kunder jo skal faktureres med OIOXML og lige netop fakturalinier som ren tekst ikke kommer med. Vi kunne så manuelt indsætte perioden i ét af de felter der kommer med (overskrift, tekst1, tekst2), men det er lidt bøvlet med 50-100 abonnementsfakturaer pr. måned. Kunne man overveje om man automatisk eller med dynamiske felter kunne indsætte perioden et sted så den kommer med i OIOXML overførslen ?
Bilag: <a class="postlink" href="http://wiki.e-conomic.dk/faktura/elektroniske-regninger-bogfoer-en-e-faktura">http://wiki.e-conomic.dk/faktura/elektr ... -e-faktura</a>
kommentarer.
lukket
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (290 points)
status opdateret af
Sidder med det samme problem (stort problem for os!), og kan ikke se at der er kommet et brugbart svar. Hvis I ikke kan få informationslinierne med i faktura-delen, må I vel som minimum tilbyde at linierne kan indsættes som dynamiske felter på faktura layoutet.

 

Kommer der en løsning på problemet ??

3 Svar

 
Bedste svar


Det er det desværre ikke.

Man kan sige problematikken går på at den offentlige ikke læser faktura linjer med en værdi på 0kr., dem smider den væk.

Det man nogle gange kan gøre, hvis man har nogle produkter man sælger i nogle specielle intervaller og ikke har alt for mange forskellige abbonnementer er at man hver gang man skal lave en abonnementskørsel går ned på varen og ændre teksten fra at være: Paraplyer til: Paraplyer 01.01.2011 - 31.03.2011 .

Så vil man få den på fakturaen. Dette kan dog som sagt, ikke altid hjælpe, det afhænger meget af strukturen.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej,

Tak for forslaget. Vi er lidt i tvivl om hvor mange dette vil have betydning for, så vi ville gerne høre om der er andre der er stødt ind i samme problemstilling?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Findes feltet som dynamisk felt ? Så kunne jeg jo selv sidde og bøvle med at få det placeret et sted hvor det komme med ?
Forslag af (290 points)