Informizely customer feedback surveys

Projektkort - informationer

+1
Status pt. ved udskrift af projektkort. Oplysning om angivet fast pris ved oprettelse af projekt medtaget øverst på projektkortet. Angivelse af projektbeskrivelse ved oprettelse af projekt, vises IKKE på projektkortet.

Dette er uhensigtsmæssigt i situationer, hvor man ønsker at fakturere og overfører timer og omkostninger, men viser det på en linje, men hvor man ønsker at anvende den faste pris og projektbeskrivelsen fra da man oprettede projektet. Lige kan man, i forbindelse med fakturering, åbne projektkortet i et nyt vindue (super godt) hvor man kan se den faste pris øverst. Selve projektbeskrivelsen kan man IKKE se.

Hvis man ønsker at copy-paste projektbeskrivelsen ind som fakturatekst, bliver man pt. nød til, at gå i redigere projektet, copy projektbeskrivelsen, lukke projektkortet, åbne fakturaen og paste projektbeskrivelsen ind. Rigtig mange unødvendige klik og skærmbilleder.

Dette kunne gøres meget lettere ved, at projektbeskrivelsen, på tilsvarende måde som den faste pris, fremgår øverst på projektkortet.
i Forslag » Salg af (150 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Moki

Tak for dit input.

Jeg lægger dit forslag i Ønskebrønden, så ser vi om det kommer igennem nåleøjet. Stem meget gerne på de ideer, der vil gavne dig i din hverdag.

Vi modtager rigtig mange gode forslag for jer brugere og hvert kvartal udvælger vi 10-20 forslag fra Ønskebrønden som vi implementerer i programmet.

Du kan se de nyeste funktioner her:


Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (37.4k points)