Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturakopi kun til den der er valgt som deres ref.

0
Jeg har flere kunder, hvor jeg arbejder for flere afdelinger. Faktura sendes altid til kundens fakturamail, men de enkelte afdelinger skal også have en kopi.

F.eks. har jeg en kunde med 7 kontaktpersoner, der sidder i hver sin afdeling. De skal alle have en faktura kopi, hvorfor jeg under kontaktperson har sat hak i feltet fakturakopi, men de skal naturligvis kun have kopi af egne fakturaer. Men jeg skal manuelt slette de 6 faktura ikke drejer sig om hver gang jeg fakturerer, alternativt fjerne hakket, så ingen får kopi. Kan den funktion ikke ændres, så det kun er den valgte kontaktperson der modtager en kopi af faktura?

Hilsen

Ingrid
i Forslag » Salg af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ingrid,

Mange tak for dit forslag. :-)

Helt enig, det giver rigtig god mening, og jeg tror faktisk vi kan omgå det på en måde.

Hvis du gør følgende:

- Fjerner send kopi af faktura på kontaktpersonerne på kunden.

- Fjerner flueben for "Send altid til kundens e-mailadresse" under salg - opsætning - kundeopsætning.

- Nu sker der det at når du tilføjer en kontaktperson så sender den automatisk kun til kontaktpersonen.

- Derfor opretter du en ny kontaktperson på kunden der sender den til kundens debitorbogholder / generelle mail, også sætter send kopi af faktura på denne.

Håber det giver mening. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)