Informizely customer feedback surveys

Dynamiske felter

0

Vi bruger e-Conomic på flere sprog, dette giver en del udfordringer da nogen Dynamiske felter ikke virker, når man skifter sprog i E-Conomic. 

Hvis man feks. på Dansk anvender [KundeNr]-[FakturaNr]-[OrdreNr] - så virker dynamiske felter fint og bliver til 2001-10479-10281

Når når vi så skifter til Engelsk i vores e-Conomic, så bliver de samme 3 felter [KundeNr]-[FakturaNr]-[OrdreNr] kun til [KundeNr]-10479-10281

Der er dynamiske felter der ikke, virker korrekt når man skifter sprog i e-conomic. 


Udfordringen er at man jo bare bruge 
[CustomerNo]-[InvoiceNo]-[OrderNo] - når man vælger Engelsk sprog, - men så skal man huske at ændre alle dynamiske felter ud fra hvilket sprog man vælger.

Det ville være et ønske at dynamiske felter virker uanset sprog. 

i Forslag » Salg af (180 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Martin,

Tak for dit forslag. :-)

Jeg vil give dig ret i at det kan være lidt besværligt at sproget skifter, men kan jeg spørge hvorfor i oftest skifter sprog og er det på layoutet eller er det i email skabelonen, for så kan du evt. lave flere? :-)

Ser frem til at høre mere fra dig.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)

Hej 

Vi skifter sprog til Engelsk når vi sender faktura ud (da vi har kunder i flere lande) 
- Oversagen til at vi skifter til Engelsk er at den vedhæftet fil (faktura) ellers ville hedde Faktura, og KUN ved at skifte sprog i e-conomic kan man styrer at filen hedder "Invoice" (så alle lande kan forstå det)

E-Mail skabeloner er ikke muligt at anvende når man sender faktura i "bulk" altså til flere på en gang - e-mail skabeloner er kun aktive når man sender en faktura afgangen. 
- Altså når man går i faktura, og krydser alle faktura af for at sende på en gang (vi sender 50-300 afgangen, da vi sælger abonnement
- og selv om man brugte e-mail skabeloner, så skulle SPROG i e-conomic skiftes til Engelsk for at den vedhæftet fil (faktura) ikke kun hedder Faktura = det forstår man ikke rigtigt i UK mf. 

Der må være tale om en fejl i e-conomic da nogen dynamiske felter virker på alle sprog - men andre ikke

Feks. 

[KundeNr]-[FakturaNr]-[OrdreNr] = her er det KUN [FakturaNr]-[OrdreNr] som virker når man anvender Engelsk sprog.
 - Der er intet logisk i at kun nogen dynamiske felter virker på alle sprog. 

Altså [KundeNr] virker ikke på Engelsk - Men det gør  [FakturaNr]-[OrdreNr] 

 

Hej igen,

Ift. først felt, så er der faktisk for nyligt kommet en funktion grundet et forslag her på forum hvor du kan styrer filnavnet på kunden, se her: https://www.screencast.com/t/1HGYlv0XKG

Dette burde faktisk kunne løse alle jeres problemer med at skifte sprog. da i ikke behøver dette mere. Jeg vil dog lige teste det andet, hvis du siger der er en fejl. :-)
Super med filnavn - kan man gøre som default på alle kunder ?
- ellers skal jeg gøre det på alle kunder enkelt vis, - så er det en KÆMPE opgave

Hej igen,

Jeg har lige testet med følgende:

[FakturaNr] [InvoiceNr] [FakturaNo] [InvoiceNo]

[KundeNr] [CustomerNr] [KundeNo] [CustomerNo]

Og fik følgende ud:

10000265 [InvoiceNr] [FakturaNo] 10000265
[KundeNr] [CustomerNr] [KundeNo] 1

Så du har helt ret, mærkeligt at det virker kun for FakturaNr på engelsk, jeg for lige meldt det som en fejl, men tror ikke de retter det, da det ikke ligefrem begrænser nogens brug, nærmere tværtimod, også er det mere logikken i det der ikke giver mening.

Ift. retning af kunder, så kan man opdaterer ens kunder, ved en import super let, jeg ser dog nu, at denne nye funktion ikke er blevet gjort muligt ved import, hvilken jo giver et problem ift. let at få ændret det.

Kan jeg derfor måske logge dig til, at komme med et forslag/nyt indlæg (da vi faktisk ikke har det), på opdatering af import funktionen så bl.a. denne ændring af vedhæftet fil (sprog) kan ændres ved dette, samt opdatering ift. andre ting såsom e-mails på de forskellige ting, se her: https://www.screencast.com/t/gzsymqHz06

Grunden er at med et sådan forslag kan vi forhåbentligt få andres opbakning samtidig og jeg lover at den vil komme direkte over i vores ønskepulje til næste gang vi skal lave bruger forslag. :-)

Det med import giver jo kun mere arbejde, - så skal jeg gøre dette hver eneste gang vi overfører nye kunder fra vores CRM system
- Ellers står de nye jo til default.

Så ideen er på papiret god, - men den løser ikke problemet, - da det vil komme igen og igen med nye kunder.

Det ville hjælpe brugerne (mig) hvis man kunne vælge en default navn på faktura, til alle kunder.
- Og en stor hjælp hvis dynamiske felter virket på alle sprog. (dette ville jo ikke have nogen negativ påvirking, for en eneste af Jeres kunder)

Den der ikke bruger sprog og dynamiske felter ville ikke opdage det - og dem som mig der gør, ville få en stor hjælp.

Win/win :-)
Generelt så er vores default opsætning ift. kundeopsætningen kun for nye kunder.

Denne generelle default opsætning er ikke noget der let kan løses desværre, vi har haft samme problemer med "send ikke e-faktura" og layoutskabelon. :--/

Men, det er med i tanken om at man kan gøre det afhængig af kundeopsætning eller kundegruppen.

Desværre har forslaget endnu ikke fået så stor opbakning og er derfor svært at prioriterer. Jeg vil vente lidt og samtidig anbefale det hvis der bliver kigget på både import, samt generelt opsætning for både sprog og andre kundeopsætninger som default. :-)
Tak for svar.

Men forslaget i denne tråd, var at få dynamiske felter til at virke på alle sprog. :-)

Dette kan og må da være både I Jeres og Jeres kunders intresse at det virker - det er set fra min side en fejl. at kun nogen dynamiske felter virker på alle sprog.

Men tak for svar.
Hej igen Martin,

Helt enig. Jeg har derfor også oprettet det som fejl, og håber det måske kan blive løst den vej igennem, med at alle danske dynamiske felter også virker på engelsk. :-)