Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontaktsperson mail som dynamisk felt

0
Kære e-conomic

Vi bruger altid vores kontaktpersons e-mail adresse på vores ordrer, da produktionen bruger dem til at taste ind i GLS til kvittering af forsendelser. Vi har derfor et stort ønske om at kunne tilgå en kontaktpersons e-mail direkte ved et dynamisk felt.

Når kontaktpersoner kan tilgåes, så ville det være rart om de øvrige felter under kontaktperson også kunne tilgåes :)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
i Forslag » Salg af (910 points)

1 Svar

Hej Anita,

Mange tak for dit forslag. :-)

Tænker du ift. mail skabelonen eller layout skabelon og dynamiske felter her og er det kun ift. vores ref?

Vi har jo i dag disse https://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-dynamiske-felter

Men det er rigtigt at man ikke kan referer til vores ref telefon eller mail. Så er det, det du tænker på, så man kan få det med på fakturaen?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Det er i forhold til layout skabelon jeg mangler de ekstra dynamiske felter. Vi bruger rigtig meget kontaktperson i vores arbejde, og det er også kontaktpersonens mail der bruges til vores GLS kvitteringer. Lige nu kopierer vi hver eneste gang og sætter ind manuelt, det ville være en stor hjælp hvis vi kunne opsætte vores ordrebekræftelser og fakturaer så mailadressen automatisk kom med sammen med kontakt personens navn :)

Men når man nu kan få kontaktperson på, kunne det også være ønskeligt at kunne få dennes mail på og evt. de øvrige felter, måske nogen derude også bruger kontaktpersons telefonnummer og gerne vil have det til at stå på ordrer, følgesedler eller nogle af de andre skabeloner.

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
Hej Anita,

Helt enig.

Jeg vil lige se hvor meget opbakning forslaget kan få, men syntes generelt det giver rigtig god mening.

Jeg ved ikke om i ellers kan prøve at blot bruge hele navnet til de info i vil have med, f.eks. "Michael Christensen - mch@gmail.com"

eller lign. :-)
Hej Tobias

Det var en mulighed, men det arbejde der vil ligge i at ændre alle vores kontakters navne vil godt nok meget tidskrævende!

Håbede blot at det ikke var så stort et arbejde at linke til netop de øvrige felter i kontaktpersoner, når du kontaktpersonen allerede er mulig som dynamisk felt ;)

Jeg forstår ikke helt jeres opbaknings begrundelser for forslag ... Jeg kan kun tale for mig selv, men jeg står ikke og læser de fine forslag der er, og "rater" dem. Hvis et forslag afhænger af opbakning, så kan der være mange gode forslag som ender i rendestenen, håber også at I har et team der lige skimmer dem og reagerer hvis noget er godt  ;)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
Hej Anita,

Helt enig og vi gennemgår altid forslagene ift. 4 ting primært:

- Antal stemmer

- Hvor meget vi ellers har hørt det på andre kanaler, chat, tlf, revisorer osv.

- Vil det give mening for mange, og vil det gå udover den måde nogle bruger systemet nu, vil det begrænse andres brug eller besværliggøre deres arbejdsflow

- Kan vi nå at lave disse forbedringer på 14 dage, eller bliver det nødt til at være et større projekt planlagt i den generelle roadmap der dækker over flere år.

Det sidstnævnte er allerede en fyldt kalender, ligeledes er disse 14 dage i kvartalet hvor der bliver lavet brugerforslag herfra forum. Der er nemlig rigtig mange gode ønsker, som vi skal prioriterer imellem, du kan bl.a. se dem der står til udvikling nu: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes, vi kan dog ikke nå 68 forslag på 14 dage (10 arbejdsdage), så der bliver udvalgt nogle af disse hver gang. Her kan du også se der ligger forslag uden nogle stemmer, udvalgt grundet andre parametre.

Men du kan evt. tage et kig på disse forslag og give dem en stemme, for af de 68 forslag der ligger nu, så vil vi klart vælge dem der har flest stemmer, hvis det er muligt.

Derudover kan man bl.a. også se de nyeste forbedringer der er blevet lavet her: https://www.e-conomic.dk/support/forbedringer#_ga=2.13628350.821830002.1615448351-1045047568.1609321007

Det behøver altså ikke være noget man konstant holder sig opdateret på, men måske kigger lidt på en gang i kvartalet, hvis man har lyst. Det er sorteret efter dato. :-)