Betalingsbetingelser

0
Hej e-conomic

Når jeg får regninger fra vores kreditorer, så er der nogle der har lbm. mdr. + lbm. mdr. - d.v.s. at regninger fra januar forfalder 28.02.21 og regninger fra februar forfalder 31.03.21. Jeg kan ikke vælge denne betalingsbetingelse, så jeg er nødt til at lave en der hedder lbm. + 30 dage og så hver gang ændre betalingsbetingelsen manuelt, for dem fra januar skriver den jo forfaldsdag 02.03.21 og dem fra februar skriver den 30.03.21. Og det er fra en kreditor, hvor jeg får mange regninger, så jeg skal HVER gang ændre betalingsbetingelsen. Det er ikke mange måneder, det kommer til at passe i - kun dem der har 30 dage måneden efter, regningen er fra.

Så et stort ønske er, at man kan vælge en betalingsbetingelse der hedder lbm. mdr. + lbm. mdr.

God dag :-)

Hilsen Tina
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej Tina og tak for dit forslag,

Jeg vil være helt ærlig omkring, at det ikke er et forslag jeg har hørt før. Derfor vil jeg lige lade det ligge herinde i et stykke tid, så jeg kan se om andre brugere også savner denne mulighed.

Du hører fra mig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (95.3k points)