Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Vores ref." og "Vores ref. 2" som dynamiske felter?

+1
Vi indsætter altid [vores ref] og [vores ref 2] i e-mails, som følger med faktura. Disse skal vi skrive HVER GANG og det betyder slåfejl og tager meget tid.

1. Jeg ville ønske at [vores ref] og [vores ref 2] dels kunne være dynamiske felter ligesom andre af felterne, fx [Other Ref], og vi så kunne indsætte dem i vores skabeloner

2. Jeg ville ønske, at vi kunne vælge at disse to refs automatisk får deres emailadresser sat på som cc. Dette gør vi også hver gang ved indtastning, da vores refs SKAL være cc på vores fakturaer.

Jeg har drøftet disse ønsker med flere andre e-conomic brugere, og det virker som om, at det er noget mange har et ønske om.

På forhånd tak.
lukket
i Forslag » Salg af (160 points)
status opdateret af 🔒
Hej Lennart

Jeg kan med glæde meddele dig at dit forslag nu er blevet implementeret sammen med mange andre gode forslag i denne runde af Sprint of Wauw. Tusind tak for tålmodigheden og hvis du har lyst til at se seneste forbedringer kan du med fordele gå ind her:

https://www.e-conomic.dk/support/forbedringer#_ga=2.177957029.1865399732.1624780822-1045047568.1609321007

Ligeledes hvis du har lyst til at afgive din stemme på de forslag du syntes vi skal implementerer til den kommende SoW, så kan du hoppe ind her, hvor vi har nogle udvalgte forslag, som der skal prioriteres mellem:

https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes

1 Svar

 
Bedste svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Faktisk er vi i gang med en Sprint of Wauw runde lige nu, hvor vi laver forbedringer. Hertil er følgende ift. deres ref ved at blive implementeret:

EMAIL_MERGEFIELD_ATTENTION
EMAIL_MERGEFIELD_YOURREF

Dette relaterer til dit første punkt, og et ønske til næste gang kunne evt. være et inkluderer vores ref.

Ift. andet ønske, så forstår jeg også godt denne problematik, da det i dag kun fungerer med kontaktpersoner og dermed deres ref.

Jeg har taget dit forslag med videre til overvejelse, da jeg syntes det giver rigtig god mening, også håber jeg det får flere stemmer herinde, så det kan blive prioriteret højere på listen. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
valgt som bedste svar af