Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fjernelses af spærrede vare fra modulet prisgrupper

0
Kære E-conomics.

Når man ønsker at trække lister ud fra prisgrupperne (for eksempelvis at udlevere en prisliste til en kunde)

så viser e-conomics mig ALLE varene, ikke kun de åbne. Der er ingen mulighed for kun at se de aktive vare, og da vi har stor udskiftning på vores vare, er dette et KÆMPE problem, er det noget i kunne forestille jer at ændre i fremtiden?
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Sofie,

Mange tak for din forslag. :-)

Ift. lagersystemet og de her prisgrupper, er der nærmere fokus på forbedringer til et nyt lagermodul, jeg viser dem derfor dette indlæg, så de kan tage det med i deres overvejelser. Ellers kan altid anbefale at give spærret varer nr. 99999999, så de ligger nederst, så er de lette at slette i en excel fil. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)