Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dreje scanning

0
Det sker tit, at jeg får sendt et billede afsted fra min mobil, hvor bilaget ikke vender rigtigt. F.eks. på hovedet.

Det ville være smart, med en lille knap, så man kunne dreje scanningen/billedet en halv omgang eller to.

Mvh
Dan
lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Dan

Vi har i den nye kassekladde (fanebladet Finans) bygget et nyt dokument håndterings modul, hvor man blandt andet har mulighed for at rotere sit dokument, samt en masse andet nyttig funktionalitet til håndtering af dokumenter.

Dokument Håndtering har været på trapperne længe, men nu er vi ved at være på sidste trin og forventer at det nye modul vil være tilgængeligt i e-conomic i september.

Med venlig hilsen
Kim A
e-conomic
Forslag af (820 points)
valgt som bedste svar af
Hej Dan,

Tak for dit forslag, og hvor har du dog ret. Det er desværre ikke noget der er muligt lige nu. Jeg vil dog sige, at som du måske har bemærket, så er vi i gang med at lave en ny kassekladde - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/kassekladde-linjevis-registrering og her er funktionen netop med at man kan vende bilag. Den nye kassekladde er ude i beta lige øjeblikket, og indscanning hertil er lige på trapperne. Så den endelige version kan der gå lidt tid til, men skulle du have lyst, kan du snart kigge lidt nærmere på om denne vend-funktion er det du tænker på.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)