Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura-layout udland

0
Var det en ide at skrive DK før eget momsnummer på udenlandske fakturaer.

Vi har en kunde der forlanger det står der, så vi har selv påført det et andet sted - men måske var det en ide at det stod der fast på layoutet.
i Forslag » Salg af (400 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Hmm, ja det kunne man godt argumenterer for. Men hvis sådan en ændring ville blive lavet vil det kun være for nye layouts, da vi ikke kan gå ind og ændre alle nuværende kunders layout. Hvis du vil ændre det, kan du evt. let hoppe ind i design og layout og sætte DK foran dit momsnr. som fast tekst. Hvis du evt. ringer til vores support vil vi meget gerne hjælpe med det. :-)

Håber det giver mening.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)